Kauppalistaa *poistumatta asunnosta

Tehnyt lettuja, katsellut Simpsoneita ja rakentanut tätä sivustoa.

Tai no, tein mä taikinaakin. Sitä sellaista mitä jotkut tekee mukiin. Syömishäiriömäistä kaakaojauheista rasva-sokeri-jauho sörsseliä jokusen lusikallisen vedin. Heräsin aamusta aikaisin, takasi nukkuu.

Laitoin foodie sovellukseen 50 euron arvosta 24 eri tuotetta ostoskoriin ja yritin tilata kotiintoimituksen tai noudon, mutta ei ollut vapaita aikoja.

broileripyöryköitää, valmisruokia yksi keitto, lihapyörykät ja muusi ja yksi perunasalaatti. Seuraavasta hyllyvälistä mansikkahilloa, maissilastuja, pastaa, pähkinäsuklaalevite, salsaa, valkoisia papuja. Sitten chiasiemeniä, kaurahiutaleita, 6x pakkaus nuudeleita (katkarapu) ja perunamuusijauhe. Vehnäjauhoja kilo. Shampoo samaa merkkiä kuin mitä mulla on se banana food hiusnaamio. Vaihtoharjoja sähköhammasharjaan. Astianpesuaine (minttu). Juomatiiviste light cola. Paistinlasta musta muovinen. Valkosuklaa snickers. Tupla minttu protskuvanukas, kotimaisia kananmunia.

Multa loppuu shampoo, astianpesuaine eikä hammasharjalle ole vaihtoehtoja. Tykkään kokeilla uutuuksia, niitä ei välttämättä aina ole. (esim 3-juuston perunalaatti) Syön tortillasipsejä salsalla mielellään. Menee kaikki hiilihydraatit ja usein proteiinit on jo puoliksi valmiiksi kypsennetty.

Viimeksi kun käytin S-ryhmän sovellusta, olin vailla mehukannua.