Mitä tilasin vs mitä sain EPIC

Kaveri jaksoi kävellä kyllä. Huolestuin siinä 7 km kohdalla. Ensimmäinen ihminen jota olen tavannut pariin viikkoon. Viestitin joskus 5 jälkeen päivällä kävisikö se mun puolesta kaupassa. Se lähti vartti sitten mun luota, kello tulee keskiyö. Huomatkaa kuvan aikaleima kassoilta 3 min ennen Prisman sulkeutumista.

Toki bussit menee harvemmin ja muuta koronaoiretta jota en huomioinut tässä suunnitelmassa. En kuitenkaan saanut juuri mitään mun kauppalistalta. Ehkä tolla nuudeleilla ja puurolla nyt elää huomisen, mutku shampookaan ei ollut oikeeta merkkiä. Ostin pari bussilippua 2,7e ja nostin 30e josta jäi 22,3e lompsaan ja sitten lahjoitin tyhjät limsapullot matkaan sille “kun ei ne paina mitään”. Sekä omenoita annoin naposteltavaksi.

Jääkaappi on tyhjä, oon jo tehnyt lettuja ja omenapiirasta. Mulla on popkornia, proteiinijauheita ja hernekeittopurkin lisäksi 2 tlk salaattitonnikalaa ja makaronia 1,5 pss sekä vähän riisiä. Mausteita ja majoneesia ja soijakastiketta ja ketsuppia pohjat, sekä pastilleja. Sokeria, maitojauhetta ja tummaa kaakaojauhetta. Teetä ja kahvia. Pakastimessa on muutama herne, jäitä ja ranskiksia avattu pussi.

Ei ole ihan varaa Atkins dieettiin. Toisaalta 3kk jälkeen ei kuulemma olisi enää nälkä.