Suloista ja pehmeää

Näin unta että mulla oli orava. Sille piti syöttää jotain paskaa, että se tekisi silkkiä tai muuta unenomaista epäloogista juttua… mutta muistan miten pitelin sitä lähellä itseäni sylissä käsissä.

Unikirjat joita netti on pullollaan viittaisi merkityksistä hamstraukseen, iloon ja sosiaaliseen puoleeni itsessä tai siihen pelkoon että ei olisi varaa elättää lähimmäisiä, vieraiden tuloon tai muuhun, ennustaisi onnea.

Oravasta unta

Joku oli kommentoinut jokusen viikon takaiseen hotelliyöhöni että toivottavasti en saanut seksitauteja. Viimeksi joulukuussa tutkittu ja negatiiviset kaikki enkä usko että hänelläkään mitään oli kun valitsen kuitenkin melko tarkkaan partnerit loppuviimein.

Mulla on tänään psykoterapiaa etänä. Edellinenkin lasku oli aika suuri, että ei varmaan paljoa jää tälle kuukaudelle mitään käyttövaraa. Kunhan maksan eläkkeestä vuokran.

Kaikki asiakkaani on menneet kiven alle eristyksiin ja tarvitsin sen muutamia kymppejä kuussa ylimääräistä ihan elämiseen tai tupakointiin. Alastonsuomessa en ole käynyt viikkoihin katsomassa kommentteja. Ehkä niitä ei ole.

Tän kuun lopulla loppuu velkajärjestelyni. Oikeasti olisi varmaan 20e maksuvara kuussa. Olen maksanut enemmän joillekin sitä mukaa kun on laitettu paperilaskuja mutta niin… ei niistä vessapaperiksikaan olisi.