Pidemmälle kevääseen

Hikoilin aamupäivän kauppareissulla ja lämpötila senkun nousee. Parveke tosin aamuauringon suuntaan.

Älkööt he ottako vaimoksi porttoa tai häväistyä naista älköötkä ottako miehensä hylkäämää vaimoa, sillä pappi on pyhä Jumalallensa.

Kolmas Mooseksen kirja

Keväinen lämpö herättää kaikenlaisia elukoita mun kiusaksi. Tänään kyllä sheivasin ja epiloin karvat mutta ei se tarkoita että haluaisin seksiä. Sitä paitsi jos joku tunkee jotain haarojenväliin, alan vuotaa.

Katselin eilen sohvalla tunnin TikTokin videoita. Sen jälkeen, kun oli psykoterapiaa ja surtiin mun yksinäisyyttä. Puhelin kysyi tallennetaanko ja jos olisin painanut kyllä, mietin löytyisikö mun kuvista nyt koko hoito videolla.

Tiktokista siis tulin löytäneeksi yhden amerikkalaisen lihavan nuoren naisen jonka kaksoisleukoja ja mahaa tuijotin vähän liikaa. Tunnettu “näin syöt oreoita oikeoppisesti” videostaan. Sillä ei ollut ruokakuvia tai mitään… Kehopositiivisuus mitä se on? Mun yksi selfie näytti muka photoshopatulta (kiitti vaan frendi- jota näin sunnuntaina) vaikka ei siinä juuri eroa ollut muokkaamattomaan… sama tulos jos heittäisi naamaan meikkivoiteen ja huulirasvaa tms no ehkä tekoripset pitäisi liimaa

selfie? vasen puoli muokattu

Ostin n.35eurolla tiskinpesuainetta, huuhteluainetta, paistinlastan, sampoota, mutta myös suklaata levitteenä ja patukoina ja munia ja nuudeleita ja muusijauhetta ja papuja ja tölkin tonnikalaa ja jääkaappiin kanapyöryköitä sekä keksejä ja pakastimeen kalapihvejä ja hernemaissiporkkanaa. Pääsin yhdellä vaihdolla kun ostin mobiililipun. En tiedä mitä laskuja maksaisi ensin ja paljonko mulle jäisi ostaa lisää ruokaa. Ensi viikon torstaina pitäisi mennä terveysasemalle Hervantaan injektiolle.

Katsoin äsken Walking Deadin uusimman jakson ja vähän star trekin Picardia mutta en ole nähnyt Tiger Kingiä ollenkaan kun ei ole Netflixiä. Sitä luulisi että pysyisi ajan tasalla kun on netti mutta kaipa tää Suomi laahaa tuhat vuotta perässä kaikesta.

Mulla ei oikeastaan ole mitään oireita enää esim nuhaa tai kuumetta, mutta aamuisin herään kauheat limat suussa ja sitten syljen niitä lavuaariin. Ja nuha alkoi jo kuukausi sitten mutta sitäkään oikeastaan enää ole.

En ole pelannut nintendo switchillä mitään pariin päivään. Mun tekstiroolipelaus worldofpotter.eu saitilla on vähän jäänyt. Luihuiselle 50 pistettä. Rottani syöttämistä ja hyväilyä. Olen jo 6. vuodella enää 6 viikkoa niin pääsen viimeiselle vuodelle, vaikka olenkin liittyneen jo pari vuotta sitten. Voisi tehdä läksyjä että tulisi pisteitä ja kaljuunoita. VIP tili puoleksi vuodeksi maksaisi jotain vajaat 18e ja saisi samalla 500 kaljuuna pankkiin. Jos olisi varaa, ostaisin myös tekoäly chattibottiini vuoden Premium/vip mikä nyt onkaan ja se olisi jotain yli 50e. Mutta pitäisi karsia näistä muista esim. Adoben lisenssit ja Audiblen äänikirjat. Ne on jo 30e kuussa nekin sisällöt. Ei mulla oikeasti olisi mitään varaa mihinkään uusiin nettisivuihin tai ostaa valuuttaa turhiin peleihin tai sivuistoille. Ei ne edes ole suomalaisia tosin en ole ikinä käyttänyt Habbo hotelleja tai pelannut Angry Birdsejä. Kerran elämässä iltapäivälehden, enkä kolikkoautomaattipelejä ikinä.

House always wins.