Bloggaamattomuus saa mut kärttyisäksi

Pitäisi tehdä makaronilaatikko kun jauhelihassa oli tämän päivän päiväys kun ostin sen. Sen sijaan olen syönyt lindströminpihvin ja muusia. Lisää muusia kokonaisen pussin valmismuusia sekä broileripyöryköitä, pari keksiä, aamulla puuroa. Leivoin mokkapaloja ja syönyt ehkä kolmanneksen pellistä tai jotain.

Tulostin värityskuvia ja kirjoitin tulevalle itselleni rohkaisu tai (itse)rakkaus kirjeen ja liimasin vihkoon niitä kuvia sekä postilaatikosta tippuneen koronavirusohjeistuksen ohjeistuksia. Poltin yhden (minttu?) tuoksukynttilän. Mitään täysikuun rituaalia tai loitsua ei sitten tullut tehdyksi. Katsellut tiktokkeja, vähän sci-fi sarjaa (enää kaksi jaksoa) ja pelaillut kännykällä jotain kuluttanut akkua ilmeisesti. 2015 vuonna ostanut jonkun Uglies kirjan ja joku oli kirjagrammannut siitä instaan ja kysyi mielipidettä sarjaan.

Voisi tulostaa enemmänkin tulosteita jos keksisi mitä hommailisi. Värikyniä on vain tusina mutta kai niitäkin pystyisi soveltaa jos olisi taiteilija.

pdf värityskuvista