Mihin tämä päivä on valunut?

Mikähän ruutuaikani on tänään ollut, tai no siis eilen, onhan nyt jo yli keskiyön mun perjantai vaihtunut lauantaiksi. Zombipelejä ladannut pari monet kerrat yrittänyt uutta tiliä tehdä. Ei onnistunut. Pelaamalla silti saanut lähistölle suojan minne laittaa pelastetut tyypit. Toi Walking Dead: No Man’s Land on joskus jäänyt jumiin 25 tasolle. En ole osannut pelata. Ilmaiset tavarat jäänyt lunastamatta, en ole pelannut tarinalinjan tehtäviä. Pelkästään voimistanut väärää rakennusta eli autoa joka kerää polttoainetta uusiin tehtäviin, sen auton sijaan joka avaa uusia tehtäviä. En ole käyttänyt peliin aikaa, voimistanut hahmoja, kerännyt tavaroita, mutta se mikä tärkeintä etten osannut ole strategisesti tehtäviä läpi tappamatta hahmojani eli kulta mennyt parantamiseen koko ajan vaikka peleissä ei saisi koskaan aikaa nopeuttaa…

4 vuotta sitten joku pelannut läpi youtubeen tuota josta sitten olen ottanut vinkkejä. Vinkkejä koska zombit ei ole samoissa paikoissa enää. Hah?

Kävin kaupasta hakemassa persikkacokiksen ja röökiä=täytyy miettiä uudestaan ruokavaliotani. Keitin kahviakin. Nukuttaisipa.

Nukuin toisaalta johonkin yhteen saakka. Jokunen outo numero yrittänyt tavoitella, ei mitään tärkeää. Ei pitäisi koskea naamaan mutta leuassa on jokin finni.

Selkokieliset uutiset vaihteeksi loppunee kun ei jaksaisi kirjoitella lyhyitä lauseita. CAPS LOCK. Zombeja ja aseita ja sarjakuvahahmoja hohhoijaa näitä pelejä…