Käytös ja asenne sananmukainen

Sen siitä saa kun yrittää saada jotain aikaan. Arjesta tulee lepoa ja sunnuntai pyhitetään kotiaskareille. Tiskasin koko aamun, ehkä jotain tunnin käsin. Tiskattavaa on vieläkin. Oli kyllä kauheat keot astioita mutta sitten kun ne alkaa vallata loppuakin tilaa olohuoneesta, niin jotain alettava tehdä.

Valmistavaa ja ehkäisevää, käyttövalmiiksi saattamista. Laiskat ne eniten nerokkaita on kun energiaa kuluu paljon siiihen miten jonkin asian saa helpoiten tehtyä…

Pesin mun hiukset ja ne tuoksuu banaanilta ja kookokselta. Oli vähän kuivat joten laitoin banaanimaskin sen uuden banana sampoon lisäksi. Ravitsee hiuksia. Kuivumista odotellessa kiiltäisikö nämä mun kutrit. Pidän nutturalla sellaisella muovisella lenksulla joka muistuttaa vanhanajan kotipuhelimien kierrojohtoja.

Sitten pesin pyykkiä, laitoin kuivua. Lounaaksi oli eilen tekemääni makaronilaatikkoa (jauhelihan päiväys 3 vrk mennyt ja sen mukainen) ja jotain vanhoja kalsium ja monivitamiineja ja pari pussia kuitua mitä sain siltä Forever™️ aloe vera myyjältä. Juonut 3 kuppia teetä, loput keksit. Katsonut autistista lääkäriä 1,5 jaksoa ekaa kautta puoliväliä.

Sillä on nyt potilaana autistinen poika, tohtori haluaa ostaa kotiinsa 70 tuuman television ja muillakin hahmoilla on sivujuonteensa mutta oli mulla joku kolmaskin huomio? Yksi mielenterveyslääkäri joskus testaili mua ja väitti että mulla on autistinen logiikka, väitti että huijasin sen testeissä. Huolimatta miten johdattelevia kyllä/ei rasti ruutuun edes on. Ainahan mä yhteiskuntaan koitan sopeutua niin eiks se ollutkaan hyvä tulos..

Imuroin ja puhdistin uuninlevyjä ja keittiössä tuoksuu sitruuna astianpesuaine sekä vessassa mäntysuopa. Hiuksia lähtee ihan sairaasti nykyisin aina, saa noukkia ritilöistä joka kerta.

Piti kuitenkin kirjoittaa siitä että mitä enemmän saa aikaan niin sitä enemmän näkee hommia miten voisi parantaa elämänlaatuaan. Mun elämänlaatu huononi aamusta kun hs-tauti patti räjähti. Verta oli kaikkialla, voi voi.

Pitäisi viedä roskat, heittäisikö parvekkeelta menee kolme lasipurkkia täynnä tumppeja. Huomaan valkoisella pöydällä kaikkea pois pyyhittävää jos ne hinkkaisi. Tekisi mieli keskittyä kirjan lukemiseen pitkästä aikaa välillä. Pe-la meni vähän zombien tappamiseen kun en nukkunut edes. Ehkä saatoin olla jotenkin paranoidinen tai muuten kamala kun piti poistaa mun seuranhakuilmoitus Fetlife -ryhmästä ja sain viestejä ikäviltä tyypeiltäkin ohjeita ja neuvoja.

Sotkua kämpässä ja tätä mahan läskiä ja patterien lotinaa. Harmit puoliksi Jaettuna ei ole enää niin harmittavia? Kaveri soitteli ja oli sitä mieltä että saaan kaikki vaivat. Yleensähän ne tulee kerralla. Se on hyvä kun saan sanan sille aina väliin asioista sanan, kun se kertoo mielellään mitä seuraa uutisista ym. joita itse ihmettelen että mistä ne saa kaiken sen ärsykkeen. Sillä on sen pennusta söpöjä kuvia laittaa. Mun tukiverkostoa myös päivitteli. Se on kyllä niin sanoistaan totuudenmukaisen terävä, että kiltimpi ihminen ei ehkä pystyisi käsittelee. Voisi loukkaaantua.

Se siitä valittamisesta tästä elämästä. Kirjoitan väliin huomioita, melkein voisi otsikoita kaikkia. Mitä ne nyt on, kappaleet tekstissä. Ei ole tyyliäni. Haluan sävähdyttää, shokeerata, naurattaa, itkettää, laittaa ajattelemaan, kaivaa kuoppia tyhmille. Vittuilla oikein tyytyväisesti vihan kannattelevin siivin kirjasimesta viisi tai alustasta. Olipa asiaa eli ei…