Kuka kysyi mun vointia

Kirjoitin vastauskirjeen kirjekamulle. Tulostin yhden viivallisen A4 kirjoituspaperin johon liitin keväisiä kukkia pari kuvaa haaleaksi. Eka sivu liittyi terveyteen, kääntöpuoli rahaan. Sitten leikkasin ja teippasin itse kirjekuoren mallista.

Pitäisi käydä kävelyllä Prismassa jonne on pari kilometriä. Mulla on kuitenkin kylki kipeä. Hyvä kun pääsin kynnyksen yli parvekkeelta sisään. Saattaa vaikeuttaa huomista television kantamista ja tv-tason saamista autoon. En maininnut siitä kaverille puhelimessa. Noh.

Melko hiljaiseloa ja blogini kitujainen.comissa on aika huonoa. Prisman postissa oisi myös tilaamani Calvin Klein tuoksu. Mietin koko aamun rasvaimua mun leuasta Helsingin klinikalla jossa olen käynyt aiemminkin. Ja katsonut Netflixiä. Sateen mukana on jokin virus joka tappaa ihmisiä. Nuoria näyttelijöitä.

Ainakin tuntee olevansa elossa. Levitin toki kylkeen Voltaren geeliä. Kävin kanta.fi ja mulla olisi jotain tabujakin särkyihin reseptillä. Jos tämä huononee huomisesta tai en pysty nukkuu, voisin ottaa lihasrelaksanttia.