Kaikesta selviää

Luin ääneen parikymmentä minuuttia päiväkirjaani taas jota pidin suljetulla osastolla. “Kuinka vanha olit 13-vuotiaana?” Voin kuvitella että joku hoitaja kysyisi multa tollaista. Pitäisin sitä niin tyhmänä kysymyksenä etten vastaisi mitään.

En tajunnut paljoa mun kirjoitteluista tai en jaksa miettiä. Haukun Suomea ja haluan pois sieltä paikasta. Vihaan osaston lääkäriä jne. Toisaalta mässäilen koska ruokahalua nostavat lääkkeet mutta tunnen itseni rasvaiseksi.

Mulla on menkat varmaan. Ja ääni on tosi matala kaikesta tupakoinnista. Juon vettä ja mulla on refluksia. Saan kaikki samat vaivat mitä entisellä miehekkeellä oli? Paitsi ehkä verenpaine. Mä otan lunkisti yleensä, en ole mikään raiskaaja ja haukkuja tai muuten psykopaatti narsisti ja syytä siitä temperamenttiani.

Siitä podcastin alusta lähti varmaan kaikki mun alkuhöpötykset ja se alkoi suoraan siitä kun aloin lukea. Pöh.